Vi hjälper lokala, nationella och globala varumärken att kommunicera tydligt och effektivt på alla språk

Vi hjälper lokala, nationella och globala varumärken att kommunicera tydligt och effektivt på alla språk

Vi förstår dina behov – och möter dem

Integro Languages lyssnar. Vi skaffar oss en klar bild av vad du vill ha och agerar utifrån denna. Vår kundfokuserade strategi täcker allt, från översättning av ett dokument för en specifik läsarkrets till tolkning och löpande stöd. För varje uppdrag  ser vi till att samtliga inblandade till fullo förstår dina omedelbara behov inom ramen för dina bredare affärsmål. Detta gör det möjligt för Integro att leverera de lämpligaste lösningarna i enlighet med din tidsplan.

Våra specialistområden

Integros kundbas växer ständigt. För närvarande sker vårt mest omfattande samarbete främst med företag inom tre nyckelsektorer: internationell affärsverksamhet, försäkringar och kreativa medier.

Integros översättningstjänster kan skräddarsys för att matcha enskilda kunders behov, från affärsjuridiska fullservicebyråer till reklam- och PR-byråer. De tjänster som vi förser dessa och andra typiska kunder med inkluderar översättning av webbplatser, upphandlingsdokument, marknadsföringsbroschyrer och bruksanvisningar, liksom tolkning, dubbning och stöd på plats i respektive land.

Lär dig mer om våra processer nedan. Om du vill diskutera hur Integro kan hjälpa just dig ringer du oss på +44 1603 510908.